Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

НА РЕПУБЛИЧКОЈ ПАЖЉИВКОВОЈ СМОТРИ ЈАНКОВЦИ ОСВОЈИЛИ ПРВО МЕСТО

Шапчани најбољи у Србији

Учешће у овом пројекту од прве фазе узело је преко 35000 деце. Од 600 деце колико је било у последњој фази, Јанковци најбољи
Председник Скупштине града Шапца и председник Савета за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца Немања Пајић протеклог петка приредио је пријем за победнике републичке Пажљивкове смотре, ученицике 2. разреда ОШ “Јанко Веселиновић“, њихову учитељицу Раденку Ђокић и ментора Владимира Беару.

- Најважније је да радимо на едукацији наших најмлађих, а овај резултат показатељ је да Савет ради добар посао. Поносни смо на наше ученике који су освојили прво место на такмичењу које је први пут организовала Агенција за безбедност саобраћаја, а које ће бити у приоритету нашег Савета. Ово је подстицај да још више радимо са децом, а као резултат имаћемо децу која се одговорније понашају у саобраћају, рекао је Пајић.

Победничком тиму - Браниславу Беари, Филипу Павловићу, Петру Пајићу и Маши Јекић уручени су поклон-таблети, а ОШ „јанко Веселиновић“ богатија је за ВР наочаре са виртуелним саобраћајним полигоном.

- Још увек имамо снажне импресије са смотре у Врњачкој бањи, деца су презадовољна. Конкуренција је била веома оштра, екипе добро припремљене, али су наши ученици оправдали поверење, навела је учитељица Ђокић.

Пријему у Градској кући присуствовали су и чланови Савета за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца Зоран Селенић, Сандра Мићић и Катарина Тадић, уједно и координаторке пројекта за град Шабац.
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa