Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Усвојен предлог завршног рачуна за протеклу годину
14. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Усвојен предлог завршног рачуна за протеклу годину

Усвојени су друга измена финансијског плана општине, утврђен предлог одлуке о другом ребалансу буџета за текућу годину, утврђен предлог одлуке о завршном рачуну буџета за протеклу годину
И ова седница већа позабавила се сваком пором живота. Усвојени су друга измена финансијског плана општине, утврђен предлог одлуке о другом ребалансу буџета за текућу годину, утврђен предлог одлуке о завршном рачуну буџета за протеклу годину.

Била су ту и друга питања из свакодневнице попут отуђења непокретности из јавне својине те прибављање непокретности у јавну својину непосредном погодобном као и усвајање оперативног плана одбране од поплава за ову годину. Била су ту и питања из живота месних заједница а и ове године ће бити копани бунари. На дневном реду је било и повећање цена комуналних услуга, снадбевања водом, изношења смећа, пијачних услуга и услуга кошења јавних површина.

Дуг списак је био и када су у питању права на посебну помоћ и финансијску помоћ и где год је било могуће изашло се у сусрет подносиоцима захтева.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa