Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Почетак против Графичара

Почетак против Графичара

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Београђани на почетку

Нову сезону у Првој лиги Мачва отвара дуелом против Графичара на домаћем терену. Први рива на гостовању биће стари ривал Шапчана, повратник у други ранг, ужичка Слобода. У трећем колу у Шапцу гостује Раднички Нови Београд, следи пут у Инђију, а онда и први ривал стигао из Супер лиге, Металац у петом колу. Подрински дерби против Лознице је у осмом колу, 10. септембра у Шапцу.

Специфичан термин овогодишњег Светског првенства утицао је и на Прву лигу. Стартује знатно раније, већ 30. јула ће у Шапцу гостовати Графичар, док ће пауза бити дужа од три месеца. Последњи меч у овој календарској години Мачва игра 19. новембра против Инђије, док је први наредни 25. фебруара 2023. године у Горњем Милановцу.

Преостало је једно упражњено место у Првој лиги после одустајања ОФК Жаркова, а велики број тимова изразио је жељу да га попуни. Одлуку доноси ФСС. Незванично највише шанси има Тимок, а као опције фигурирају сви тимови који нису опстали у Првој лиги осим Кабела, потом Земун, Јединство Уб и ОФК Београд. Изабрана екипа ће дочекати Мачву 23. октобра.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa