Инфо

30. јун 2022.30. јун 2022.
Тачка до августа
ФУДБАЛ: КРАЈ СЕЗОНЕ 2021/22.

Тачка до августа

Четири представника Мачве у другом и трећем рангу. Мање тимова Округа у зонском рангу. Неколико одустајања од такмичења
Баражом за попуну Колубарско-мачванске зоне завршена је фудбалска сезона 2021/22. бар за ово подручје. Неуспехом Хајдук Станка у двомечу против Осечине, где је пресудио гол у гостима Осечана, у нижи ранг су испали и Раднички Коцељева, односно Слога Матијевац.

Мачвански округ неће имати суперлигаша наредне сезоне, но није ни изгубио на бројности у другом и трећем рангу. Мачва и Лозница ће играти и у следећој сезони у Првој лиги Србије, док ће у Српској лиги, као и претходне, наступати Мачва из Богатића, односно Рађевац Крупањ. Округ ће имати мање представника у Колубарско-мачванској зони. Такмичење је у протеклој напустила Слога из Богосавца већ на половини, а из лиге је испала и Дрина из Љубовије, док је нови зонаш из Мачве Раднички Клупци. Друго место је попунила ОФК Осечина, члан колубарског округа. Младост Прњавор, Цер Петковица, Јединство Владимирци и Борац Лешница су задржали статус зонаша.

Шампиони нижих рангова под ингеренцијом ФС Мачванског округа су: Раднички Клупци (Окружна лига), Млади борац (МОЛ Мачва), Јевремовац (МОЛ Поцерина) и Антимон (МОЛ Јадар). На општинском нивоу су пехар заслужили: Задругар (ОЛ Мачва), Баир (ОЛ Богатић), Мишар (ОЛ Поцерина), Бобовик (ОЛ Владимирци), Хајдук Рибарица (ОЛ Лозница) и Азбуковица (ОЛ Љубовија).

Такмичење нису окончали, односно лиге су напустили, уз Слогу из Богосавца и Младост (ДД), тим који је пре две године играо у зонском рангу, док последња три кола своје дуеле није одиграла ни Слога из Дуваништа. Званично лиге су у најнижем рангу напустили: ПОФК Летњиковац, Џемеровац Рибари, Поцерина Јевремовац (сви ОЛ Мачва).

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa