Инфо

11. август 2022.11. авг 2022.
Учесници Ревије (фото: М. Д.)

Учесници Ревије (фото: М. Д.)

ФУДБАЛ: ХУМНИТАРНИ МЕЧ

Делке фудбал за Нађу

Спортско удружење „Делке фудбал“ из Бадовинаца које предводи некадашњи голман, а сада фудбалски тренер Миодраг Делић приредило је још једну ревију фудбала у Богатићу која је била хуманитарног карактера у циљу прикупљања средстава за помоћ Нађи Божић, девојчици из овог села. Ревијални дуел су одиграли бели и црвени, односно некадашњи фудбалски асова из Мачве и околине који су били у белом и играчи из других делова бивше државе са проволигашким искуством у црвеној опреми. Беле је предводио Добринко Росић, док је на челу црвених био Слободан Милинковић који је део утакмице и одиграо. Меч је почео минутом ћутања у част Милана Ђуричића, некадашњег тренера, између осталих и шабачке Мачве, а почетни ударац је извео Милан Павловић, капите омладинске репрезентације у Чилеу 1987, бивши фуздбалер Мачве и Жељезничара.

Наступили су познати фудбалски асови, млађи и старији, у два тима: Енес Мешановић, Милан Ковачевић, Горан Пејовић, Дејан Јуришић, Градимир Црногорац, Синиша Севић, Петар Алексић, Душко Обадовић, Горан Спремић, Мирослав Савић, Гавро Павловић и други.

-Хвала свима који су се одазвали, срце ми је пуно када видим своје пријатеље, заједно у племенитим покушајима да помогнемо колико можемо. Позивам све да слањем поруке дају свој прилог, а ми ћемо 10. септембра поново организовати хуманитарни меч као део прославе четири године постојања Удружења – рекао је после меча Миодраг Делић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa