Инфо

15. децембар 2011.15. дец 2011.
АСФАЛТИРАЊЕ КОЦЕЉЕВАЧКИХ УЛИЦА

УСКОРО МОДЕРАН КОЛОВОЗ

Пре месец и по дана у Коцељеви су почели радови на асфалтирању неколико улица. Претходно је урађена једна од најважнијих, Доситејева, у којој ће, према најавама надлежних, уследити изградња тротоара и паркинга.
Годинама уназад у изградњу и ревитализацију уличног система у седишту општине најмање се улагало. Међутим, ситуација је сада промењена. До краја ове недеље ће припремни радови у улицама Лазе Лазаревића, Десанке Максимовић, Нушићевој и делу Карађорђеве улице бити завршени те ће 715 метара потом добити савремен коловозни застор. Општина је из своје касе издвојила око 17 милиона динара за ове радове.
-Уколико временске прилике буду дозволиле почећемо одмах са асфалтирањем улица а потом и са изградњом тротоара - изјавила је руководилац радова фирме “Стобекс“ Милица Тадић.
Овом предузећу поверени су и радови у Крајишкој и улици 23. септембар који ће, како је саопштено у општинској Дирекцији за путеве, почети одмах по потписивању уговора. Асфалтирање овог дела уличног система у дужини од око 400 метара коштаће око седам милиона динара.
Становници тзв. Новог насеља у Коцељеви не крију задовољство и истичу да ће коначно, након скоро три деценије од изградње својих домова, живети у асфалтираним улицама. Како истичу услови њиховог живота ће сада бити знатно бољи, јер ће бити елиминисана прашина у летњим месецима као и блато у кишним периодима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa