15. decembar 2011.15. dec 2011.
ASFALTIRANjE KOCELjEVAČKIH ULICA

USKORO MODERAN KOLOVOZ

Pre mesec i po dana u Koceljevi su počeli radovi na asfaltiranju nekoliko ulica. Prethodno je urađena jedna od najvažnijih, Dositejeva, u kojoj će, prema najavama nadležnih, uslediti izgradnja trotoara i parkinga.
Godinama unazad u izgradnju i revitalizaciju uličnog sistema u sedištu opštine najmanje se ulagalo. Međutim, situacija je sada promenjena. Do kraja ove nedelje će pripremni radovi u ulicama Laze Lazarevića, Desanke Maksimović, Nušićevoj i delu Karađorđeve ulice biti završeni te će 715 metara potom dobiti savremen kolovozni zastor. Opština je iz svoje kase izdvojila oko 17 miliona dinara za ove radove.
-Ukoliko vremenske prilike budu dozvolile počećemo odmah sa asfaltiranjem ulica a potom i sa izgradnjom trotoara - izjavila je rukovodilac radova firme “Stobeks“ Milica Tadić.
Ovom preduzeću povereni su i radovi u Krajiškoj i ulici 23. septembar koji će, kako je saopšteno u opštinskoj Direkciji za puteve, početi odmah po potpisivanju ugovora. Asfaltiranje ovog dela uličnog sistema u dužini od oko 400 metara koštaće oko sedam miliona dinara.
Stanovnici tzv. Novog naselja u Koceljevi ne kriju zadovoljstvo i ističu da će konačno, nakon skoro tri decenije od izgradnje svojih domova, živeti u asfaltiranim ulicama. Kako ističu uslovi njihovog života će sada biti znatno bolji, jer će biti eliminisana prašina u letnjim mesecima kao i blato u kišnim periodima.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa