Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Фото: Ljubovija.info

Фото: Ljubovija.info

ЉУБОВИЈА

Почетак нове школске године

Нова школска година почела је непосредном наставом и интонирањем химне Србије. Председник Општине Љубовија Милан Јовановић присуствовао је пријему ђака првака у Основној школи „Петар Враголић“, где је новим основцима приређен свечани дочек. У овој школи данас је и званично почело са радом издвојено одељење Основне музичке школе „Вук Караџић“ из Лознице.

Након пријема основаца, дочекани су и нови средњошколци у Средњој школи „Вук Караџић“, који су се ове године уписали у три смера, гимназија, царински техничар и кувар. У средњој школи данас је приређен и још један леп чин. Професорка физичког васпитања Зорица Павловић испраћена је у пензију, а изненађење које је успело да измами и сузе приредили су ученици и колеге професорке Зорице.

Фото: Ljubovija.info


У Предшколској установи „Полетарац“ почео је припремни предшколски програм. Дочек је уприличен и за наше најмлађе суграђане, а председник Јовановић у све три образовне установе пожелео је деци много успеха, марљив и предан рад, јер су то основни предуслови за велика достигнућа.
Ljubovija.info

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa