Инфо

10. новембар 2022.10. нов 2022.
Грзи у загрљај
ПСД Цер

Грзи у загрљај

Акција ПК “Јаворак” Параћин 29.10. одржао је своју акцију на коју смо се одазвали од срца. Јесен у својој раскоши само је доказала да је краљица шума. Непрегледан низ боја очарао је сва наша чула.
Врело Грзе је излетиште код Параћина и због своје лепоте све више привлачи туристе из целе Србије. Река Грза извире у подножју планине Јужни Кучај и дуга је 23км. Грза је позната и као рај за пецање јер је изузетно богата поточном и калифорнијском пастрмком, па самим тим ево и позива љубитељима риболова за још један разлог да посете ово место. У близини је и манастир Лешје тако да се једнодневни излет у потпуности може искористити.

Планинари су акцију извели кроз шуме Кучаја, до прелепог видиковца. Стаза је кружна, дуга око 15км са висинском разликом од 580м.

Велики број планинара, организација водича, хране и осталих активност су били на нивоу а ми из Грзе носимо само лепе утиске.

Позивамо вас да се придружите ПСД ЦЕР и заједно са нама уживате у лепотама планина, шума, река, језера, водопада, пашњака, прелепих стаза и најбитније упознавања ведрих људи


Склопљена су нова познанства што су нешто највредније за планинарско друштво.
Вратићемо се Грзи, у својој режији сигурно, а до тада ми вас позивамо да се придружите ПСД ЦЕР и заједно са нама уживате у лепотама планина, шума, река, језера, водопада, пашњака, прелепих стаза и најбитније упознавања ведрих људи који ће вам живот учинити лепшим и квалитетнијим.

“Уморан сам. Отишао бих некуд далеко и не бих се осврнуо. Отишао бих некуд у жуто лишће, ко зна куда, а када би неко плакао за мном ја бих написао карту: “Збогом, идем да оздравим” М. Црњански
Послушајте Црњанског и придружите нам се!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa