Инфо

22. децембар 2022.22. дец 2022.
Донација вредна три и по милиона
ПОВЕРЕНИШТВО КОМЕСАРИЈАТА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Донација вредна три и по милиона

Ове године Општина Владимирци је конкурисала за доделу грађевинског материјала за пет породица а за уградњу у куће који су били неопходни. После спроведене јавне набавке вредно је помена и да је фирма са територије Општине Владимирци у конкуренцији сличних из Београда, Параћина и Смедеревске Паланке на расписаном тендеру понудила најповољније услове а после потписаних уговора пет породица је добило грађевински материјал у вредности од по 700 000 динара. Мора се истаћи да су у предвиђеном времену и добили жељени грађевински материјал.

Обилазећи терен да се уверимо у токове радова слика је била више него задовољавајућа. Користећи повољне временске прилике све тече брже и од очекиваног а у повереништву не крију задовољство уз очекивања да ће гро послова бити урађен у овој години.

Корисници ове донације вредне три и по милиона динара су захвални а у Месарцима и Дебрцу чак су и презадовољни истичући да нема речи којима би изрекла захвалност Републици Србији и Општини Владимирци на издвојеним средствима да они и чланови њихових породица живе у квалитетно урађеним домовима по свим стандарднима.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa