Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
За помоћ малом Матији
АЛЕКСАНДАР ПРОДАЈЕ МОТОР СА ХУМАНИМ ЦИЉЕМ

За помоћ малом Матији

Шапчанин Александар Станојловић продаје мотор за помоћ малом Матији Зотовићу из Смедерева. Матија је рођен 2021. године са бројним аномалијама. Има проблеме са срцем, мозгом, јетром, плућима... и до сада је имао више интервенција како би му колико-толико био олакшан живот, али пред њим и његовим родитељима је још дуга борба.

Александар, који је Шапчанима, а и целој Србији, познат по томе што је спасио на хиљаде уличних паса, одлучио је да прода свој Suzuki gsxr. Мотор се налази у Шапцу и након уплате по договореној цени нови власник може преузети кључеве и мотор.

-Сваког дана видимо нове објаве за помоћ деци. Мотив да им се помогне није потребан, мислим да нико од нас неће пропасти ако се одрекне нечег материјалног. Матија је дете нашег клубског друга и још један члан MC Srba из Смедерева ће продати свој мотор. Тешко је на сваком углу гледати немоћне који чекају на нечију помоћ. Када институције закажу појединци морају да реагују. Игром случаја ја имам мотор, али свако на неки начин може помоћи на неки начин. Свако може да се одрекне једног пакла цигарета, хамбургера или одласка на пиће једном месечно и те паре уплатио неком коме је неопходно. Апелујем на све који могу да уплате било који износ за Матијино лечење, каже Александар.

Жиро-рачун за Матију је: 160-5400101188660-24
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa