Инфо

9. фебруар 2023.9. феб 2023.
А. Двокић – шампион Србије (фото: Српски атлетски савез фб)

А. Двокић – шампион Србије (фото: Српски атлетски савез фб)

АТЛЕТИКА: ВИШЕБОЈИ, СЕНИОРИ, ПИОНИРИ

Шест одличја

Александар Двокић пионирски шампион Србије у ходању на 1.000 метара. Два одличја Николине Јеремић. Два одличја у вишебоју. Спринт злато, сребро, бронза, АШК до два сребра и бронзе
Млади ходач екипе Спринта Александар Двокић забележио је одличан наступ и освојио титулу националног шампиона у ходању на 1.000 метара у конкуренцији млађих пионира. Стазу је прешао за 5 минута, 44 секунде и 89 стотих делова, готово минут брже од пратиоца.

Н. Јеремић – двострука вицешампионка (фото: АШК Темпо фб)


Николина Јеремић, чланица АШК Темпо донела је два сребра у конкуренцији старијих пионирки. Друга је кроз циљ прошла у дисциплинама 60 и 300 метара, уз време 7.81, односно 42.31.

Вишебојци бадовиначког „Спринта“ освојили су сребро и бронзу на сениорском надметању вишебојаца, Првенство Србије. Милан Чајић је остварио три лична рекорда у седмобоју, а у коначном збору поена стигао до вицешампионског звања. Његов клупски колега Вељко Росић низ успеха наставио је трећим местом међу седмобојцима, а од седам дисциплина успео је да оствари шест личних рекорда. Трилинг доброг учинка међу вишебојцима Бадовинчанима је донео Никола Росић освајањем четврте позиције укупно, уз три лична рекорда.

М. Чајић и В. Росић – сребро и бронза (фото: Српски атлетски савез фб)


Бронзу за атлетику овог подручја обезбедила је и Јана Ловчевић, такмичарка АШК темпа која је забележила трећи хитац у надметању у бацању кугле. Дужина од 11 метара и 54 центиметра донал јој је бронзу. АШК су представљали још Дуња Миловановић, седма на 60 метара код млађих пионирки, односно Милица Милојевић седма на 300 метара код старијих пионирки.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa