Инфо

23. фебруар 2023.23. феб 2023.
Будимир Косовац, Филип Којичић и Слободан Гајић, Фото: "Глас Подриња"

Будимир Косовац, Филип Којичић и Слободан Гајић, Фото: "Глас Подриња"

ШАБАЧКИ ДИЛЕРИ ФОРДА НАЈБОЉИ У СРБИЈИ

Успех делимо са нашим клијентима

„Поносни смо на ову награду и надам се да ће нас она мотивисати да наставимо са квалитетним и преданим радом и сваке године будемо све бољи“, наводи Будимир Косовац, директор продаје „Ауто маркета“
Будимир Косовац,Филип Којичић и Слободан Гајић најуспешнији су продавнци Фордових возила, по критеријумима „Гранд моторса“, овлашћеног увозника Форда за Србију. Конкретно, фирма „Ауто маркет груп“ из Шапца, на недавно одржаној дилерској конференцији, добила је признање за највуше продатих возила међу екстерним дилерима.

Фирма шест година послује у оквиру Ауто куће „Холидеј“.

Претходне године за продавце, али и произвођаче, аутомобила у целом свету биле су пуне изазова. Сусрели су се са пандемијом корона вируса, али и са недостатком полупроводника. Било је неопходно снаћи се и прилагодити, а истовремено испоштовати све жеље и потребе купаца.

Акција за Кугу
Постоје најаве да ће се тржисте нових возила стабилизовати половином текуће године. Већ сада на лагеру имамо довољан број путничких возила. Тренутно за нову Форд Кугу имамо акцију са 5 година гаранције и 5 бесплатних сервиса. Већа испорука комерцијалних возила се очекује у марту месецу. Радујемо се новим изазовима, каже Будимир Косовац.


-Поносни смо на ову награду и надам се да ће нас она мотивисати да наставимо са квалитетним и преданим радом и сваке године будемо све бољи. Признање је резултат напорног рада и сталног унапређења пословних процеса и наше понуде. Успех делимо са свим нашим клијентима, као и са колективом АК „Холидеј“, наводи Будимир Косовац, директор продаје „Ауто маркета“.

За разлику од многих других продаваца аутомобила, „Ауто маркет“ није имао прекида у снабдевености возилима, што се показало као њихова велика предност. Увек су имали доступна и путничких и теретних возила, док је на другим местима било потребно чекати наручена возила и до шест месеци.

Форд, поред добре носивости, карактерише и релативно јефтино одржавање и дуги сервисни интервали. Људима није битно само колико их кошта возило у старту, него и колико ће касније улагати у њега, односно колики трошкови настају током коришћења


Поред тога, својим клијентима обезбедили су и могућност брзог сервиса, без заказивања неколико дана или чак недеља унапред. Код других овлашћених сервиса, углавном је потребно чекање.

-Ми смо мала средина, али имамо осам аутомеханичара и дневно нам кроз сервис прође више од 40 возила. Наши купци који возила користе за комерцијалне сврхе, односно за превоз робе, не могу да чекају, јер им тако посао пропада. Ми успевамо да будемо и повољни и брзи, али не на штету квалитета, каже Косовац.

Клијенти су им углавном правна лица и продају знатно више теретних него путичких возила. Фордова комерцијална возила препоручила су се сама својим квалитетом, али и малим трошковима одржавања.

Будимир Косовац, Фото: "Глас Подриња"


-Форд, поред добре носивости, карактерише и релативно јефтино одржавање и дуги сервисни интервали. Људима није битно само колико их кошта возило у старту, него и колико ће касније улагати у њега, односно колики трошкови настају током коришћења, истиче Косовац.

Форд ће од 2025. године потпуно прећи на производњу електричних возила. Салон у Шапцу почео је да се припрема за ову промену и за почетак је набавио електичног Мустанга.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa