Инфо

23. фебруар 2023.23. феб 2023.
И. Ристивојевић (фото: З. Д.)

И. Ристивојевић (фото: З. Д.)

ИГОР РИСТИВОЈЕВИЋ, КАПИТЕН ФК МАЧВА

Време је за Милановац

Дуга пауза је окончана. Наставак на тешком гостовању. Металац снажнији него на полусезони, циља Супер лигу. Реми Мачве у последњој провери. Уверени у боље пролеће од јесени
Давно је новембар закорачио у своју другу половину када је Мачва одиграла свој последњи првенствени меч. Четири месеца беше без такмичарског фудбала у другом рангу, но томе је дошао крај и време је за наставак сезоне. После пет недеља интензивних припрема, више пријатељских мечева против тимова из неколико држава, Мачва је, сматра од овог пролећа капитен, Игор Ристивојевић, спремна да буде боља него у 2022. години.

Припремни период протекао је у Шапцу, најважнији у Италији и на крају „генералка“ у Хрватској.

Без голова у Славонском броду
На последњем мечу током припема Мачва је играла нерешено против домаће Марсоније (Славонски брод) 0:0. Меч су започели: Савић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Стевановић, Јововић, Белић, Мићановић, Пејовић, Радуновић, Ристић. Играли су још: Самуровић, Новаковић, Бранковић, Враштановић, Савковић, Нешковић.


-Задовољан сам припремама, као и моји саиграчи, односно стручни штаб. Резултати на припремама нису примарни и без обзира на учинак, оно што је најважније, сматрам да смо физички одлично спремни, то се показало. Имамо снаге и жеље да одговоримо на све изазове – сматра Ристивојевић.

Првенствени циљ Мачве је најпре пласман у плеј оф, што је корак више у односу на претходну сезону.

Фото: З. Д.


-Уз добре припреме, оптимизам даје и здраљсвтвени билтен, у овом тренутку, на почетку последње недеље припрема, сви играчи су здрави, кохезија међу играчима на највишем нивоу и једва чекамо први меч. Очекујем да покажемо квалитет и борбеност, жаргонски да се „побијемо“ на терену и изборимо важне бодове, то је приступ за сваки меч.

Металац дели жеље као и Мачва, да буде много бољи него током јесени. Циљају плеј оф и борбу за Супер лигу.

Спремни за пролеће – И. Ристивојевић (фото: прив. фб профил)


-Познајемо ривала, знамо да су се појачали током зиме, стреме највишем. Одличан тим, бодови су им изузетно важни, знамо начин на који играју. Поштујемо ривала, нисмо фаворити, но у Милановац у суботу путујемо по бодове – закључује Ристивојевић, дугогодишњи члан Мачве, повратник на почетку сезоне и нови капитен.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa