Инфо

9. март 2023.9. мар 2023.
Почели победом: РК Витез (фото: РК Витез)

Почели победом: РК Витез (фото: РК Витез)

РВАЊЕ: СУПЕР ЛИГА

Силни „витезови“

Рвачи Витеза нову суперлигашку сезону почели су победом. Шапчани су у дворани “Зорка” савладали Нови Сад 6:2. У првом колу виђена је доминација домаћих, а чак пет од осам мечева одлучено је у првој рунди.

У одличним борбама победе за “Витез” су остварили Милан Толић до 60 кг савладавши Зељковића, потом Угљеша Гајић Симића тушем у категорији до 67, Момчило Гајић до 72 такође тушем у првој рунди савладава Гнипа, Немања Глигорић је савладао Вуковића међу борцима до 82 кг, а Иван Гладовић слави против Орлића (до 87 кг). Последњи поен Витезу донео је Марко Савић у мечу против Миочиновића (до 97 кг). Славио је тушем у првој рунди. Поражени су Теодосијевић од Стојчића (до 82 кг), односно Чикарић од Павловића (до 130 кг).

У другом колу, 18. марта, Витез гостује Радничком у Крагујевцу. Према новим пропозицијама, Витез наступа у мини лиги од шест екипа. Прва два тима након пет кола настављају такмичење са четири најбоље претходне сезоне, док преостале четири рву поново по једнокружном бод систему у лиги за опстанак.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa