Инфо

25. мај 2023.25. мај 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Компанија Елискир и ВК Шабац потписали уговор о спонзорству

Еликсир генерални спонзор ВК Шабац

Први генерални спонзор у историји ВК Шабац. Сарадња успешног спортског и привредног субјекта. Јака и бројна клупска школа највећи мотив за Елискир да буде потпора. Уз генералног спонзора и снови смелији
Ватерполо клуб “Шабац” од наредне сезоне носиће име Ватерполо клуб “Шабац Еликсир”. Споразум о генералном спонзорству у просторијама шабачке компаније потписали су директор Еликсир Зорке Стефан Комазец и председник ВК Шабац Ненад Живановић. Сарадња успешног привредног и спортског субјекта је пут до даљег унапређења рада у клубу и потпора амбицијама које овдашњи ватерполо колектив има у наредном периоду.

-Задовољство нам је што смо договорили сарадњу са комапнијом “Еликсир”. Успешна компаније је у нама препознала носиоце вредности које вреди подржати. Први пут у историји имамо генералног спонзора и уз част и задовољство, то је и обавеза више да будемо још успешнији у базену и целокупан клуб подигнемо на још један виши ниво. Еликсир је једна од водећих компанија у Србији, а ми се трудимо да будемо у врху ватерполо спорта и то је нешто што нас такође спаја – рекао је Ненад Живановић и додао да уз јаку компанију као генералног спонзора многи снови се чине ближи.

-Наше амбиције су велике и ми то не кријемо, али све што чинимо, радимо корак по корак. Боримо се за врх у Србији, сањамо и европске снове и то нам нико не може одузети, но осим што смело сањамо дугорочно планирамо да Шабац позиционирамо и међу најквалитетније екипе на континенту. Већ имамо млађе категорије у врху Европе, све што радимо је плански и системски.

Фото: "Глас Подриња"


Еликсир је већ спонзор Рукометног клуба „Металопластика“, а оно што спаја два спортска колектива и што је мотивисало Елискир да пружи подршку је пре свега велики број деце који расте кроз спорт и стасава, пре свега у добре људе, а потом и спортисте.

-Ватерполо клуб није само резултатски успешан колектив у сениорској категорији, већ има изузетну школу ватерпола где стасавају будући првотимци, а резултати у најјачој конкуренцији на најбољи начин показују да се са децом одлично ради. Посвећеност и ентузијазам људи у клубу, најбројнија ватерполо школа у Србији нешто су што је и нас импресиорали и као друштвено одговорна компанија желели смо да будемо подршка у даљем развоју Ватерполо клуба “Шабац”. Уверен сам у сарадњу на обострано задовољство и заједниче победе и заједничке радости, на привредном и спортском плану - нагласио је директор Еликсир Зорка Стефан Комазец.

Уговор је потписан до краја такмичарске 2023/24. године, односно до краја наредне сезоне, а вредност уговора је девет милиона динара.

Руководство и играчи клуба су се упознали са радом компаније “Еликсир”, посетили производна постројења, а кроз изложбену поставку стекли увид у дугу историју Хемијске индустрије “Зорка” која је обликовала привредни развој Шапца након Другог светског рата, поставши и један од брендова по којима је Град познат широм Европе. Еликсир Зорка је настављач те традиције.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa