Инфо

22. јун 2023.22. јун 2023.
Измене у пословању ЈКП „Богатић“
XXV седница Скупштине општине Богатић

Измене у пословању ЈКП „Богатић“

На XXV седници Скупштине општине Богатић одборници су одлучивали о осам тачака дневног реда, а прва од њих односила се на предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Богатић за 2022. годину.

Предлог је образложила Оливера Маштраповић у име Одељења за буџет и финансије Општинске управе. Усвојена је и одлука о комуналним делатностима, као и Закључак о усвајању Наративног Извештаја о раду Центра за социјални рад „Богатић“ за 2022. годину.

Одборници су дали сагласност на Прву измену Програма пословања ЈКП “Богатић”, као и на прву измену Посебног програма коришћења средстава субвенција из општинског буџета овом предузећу. На дневном реду нашао се и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП ”Богатић” за период од 01.01. до 31.03.2023. године, као и Закључак о давању сагласности о кредитном задужењу што је образложио директор Јавно-комуналног предузећа Богатић Владан Попадић.

Oпштина Богатић ће у циљу техничког и машинског опремања предузећа уложити финансијска средства за куповину камиона смећара и једног багера за потребе уређивања и одржавања гробаља. Последња тачка дневног реда била су одборничка питања.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa