Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
ЧЕТВРТА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Небојши Радовићу кормило ЈКП „Извор“

У експедитивном раду донете су значајне одлуке на четвртом окупљању одборника у текућој години. Од одлуке о повећању накнаде за рад у одборима јавних предузећа уз напомену да није мењана од 2015. године. Усвојен је извештај о раду општинског већа за други квартал ове године.

Дата је сагласност на ценовник комуналних услуга које пружа ЈКП „Извор“, пречишћен текст, а реч је о ударним рупама и кошењу површина о којима брине ЈКП „Извор“. Пошто је Ненад Илић поднео оставку на челно место у ЈКП „Извор“ констатован је престанак мандата а на његово место дошао је доказани кадар, грађевински инжењер Небојша Радовић:

Одборник Продан Арнаутовић је уз честитке Небојши Радовићу на избору пожелео да ту дуго остане али и покренуо иницијативу да се запуштени водовод у Дебрцу, техничке воде, уреди и врати у погон пошто је извор Дућевац завидног капацитета а тај крај кубури са водом па би активирање извора био благодет за многе, уз очекиване помаке и решења у путној мрежи. Сања Ђуричић се придружила честиткама и истакла да је реч о врхунском стручњаку и доказаном у раду ЈКП „Извор“, а уз Небојшу Радовића речи хвале су стигле и на адресу председника СО Рада Ковачевића. На вођењу и ове седнице као доказ да слога у раду може све. Све је заокружио сам Ковачевић саопштивши да ће ускоро у Владимирцима радити и јавни бележник и да се отварају четири радна места што Локалној самоуправи значи немерљиво.


- Захваљујем на поверењу и обећавам уз сарадњу са Локалном самоуправом пун допринос у раду овог колектива, рекао је Радовић.

Престали су мандати члановима школског одбора Посавотамнавске средње школе и изабрани нови уз редовна одборничка питања и иницијативе.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa