Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
Н. Тешић (фото: АРКУС)

Н. Тешић (фото: АРКУС)

РУКОМЕТ: ЖРК МЕДИЦИНАР

Поверење у младост

Као и у претходних неколико сезона шабачки Медицинар ће се и у предстојећој ослонити на младе снаге и рукометашице поникле у клупској школи уз неколико нових имена. За сада екипу су напустиче четири рукометашице, а у току су преговори са алтернативама.

-У екипи више нису Тамара Којић, сестре Петрић, Емилија и Хелена, док је Ивана Цветиновић трудна и наравно не може играти у наредној сезони. Нових имена ће свакако бити, имамо опције, разговарамо, а јавност ћемо обавестити када буду уговори потписани – истиче тренер Ненад Тешић.

Медицинар ће и у наредној сезони. између осталих, имати стандарне јуниорске репрезентативке: Александру Васић, Тамару Мандић (повремене и сениорске репрезентативке), Невену Радић, чланицу шесте кадетске селекције Европе Иву Лацковић, као и најуспешнију репрезентативку у историји клуба Ану Радовић. Амбиције су сличне претходној сезони.

-Примарни циљ је сигуран опстанак, али и претходна сезона је показала да смо лако могли и до плеј офа. Слично размишљамо и ове сезоне, надам се да ћемо поново пријатно изненадити – додао је Тешић.
Комплетне припреме ће бити у Шапцу, уз припремне мечеве. Први је већ у суботу против Срема. Првенство стартује 16/17. септембра када у халу Зорка долази Бекамент.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa