Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
ФУДБАЛСКИ МЕМОРИЈАЛ ЛЕГЕНДАМА КЛУБА ДОБРАВА У ВУКОШИЋУ

Пехар победника домаћину

Протеклог викенда ФК „Добрава“ из Вукошића је уприличио меморијални турнир у сећање на легенде клуба који живи 73.лето. Председник клуба Владимир Јовановић- Брца појашњава:

- У жељи да се не забораве легенде које нису са нама истакао бих Мирослава и Милету Кузмановић, Миодрага и Николу Бркић, Дула Косанића, Славка Величковића и задовољство ми је што су чланови њихових породица са нама.

Првог дана турнира Торпедо из Табановића је после регуларних 2:2 победио на пенале тим Заблаћа док је домаћа Добрава до ногу потукла Јелен из Јеленче резултатом 4:0. У борби за треће место Јелен је био бољи од Заблаћа резултатом 2:1 да би у финалу домаћи се добро помучили и освојили пехар голом Синише Стевића који је понео епитет најбољег, Душан Тодоровић је био најбољи стрелац, оба из редова Добраве а најбољи голман је био Новак Старчевић из екипе Торпеда.

Пехар победнику и најбољима је уручио по многима најбољи играч свих времена у ФК Добрави Милорад Јеличић Мићара. Утакмице је судио Милан Јаковљевић Лимар.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa