Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
Ана Кадабра
Педро Мањас:

Ана Кадабра

Да ли су вештице у овој причи… добре?

Ана је љута јер мора да напусти своју кућу, школу и свој град. Она се са родитељима сели у Мунвил, мало село међу шумама. Поврх свега, о том месту круже разне легенде и тајне. Али ко је та мистериозна мачка која је свуда прати? Може ли та мачка припадати некој вештици? Само тренутак… Шта ако је та вештица у ствари она?

Када се Ана пресели у Мунвил, њен живот се прилично мења. Није ни слутила да је она прави разлог селидбе (иако то ни њени родитељи не знају), јер ју је њен слатки љубимац одабрао да буде део клуба вештица. Учланивши се у Клуб пуног месеца, она постаје Ана Кадабра, вештица са магијом дуге! Пре подне је сасвим обична девојчица, која иде у сасвим обичну школу у Мунвилу. Међутим, после школе Ана одлази у зачарану кућу надомак њене, где учи како се праве напици и користи магија. Захваљујући магији, у стању је да реши многе проблеме… али и да се ували у још веће. Може ли ова сасвим необична девојчица да превазиђе све изазове и помогне Клубу пуног месеца? Да ли ће се напослетку Мунвил показати као сасвим солидно место за нови живот Анине породице?

азнајте на страницама ове чаробне књиге! Уз живописне илустрације Давида Сијере Листона, роман Педра Мањаса ће вас насмејати и очарати, а јединствена јунакиња Ана Кадабра освојиће срца свих малих љубитеља магије!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa