Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА У ЦСУ

WordPress ентузијасти у потрази за новим знањима

WordPress заједница Шабац угостиће заљубљенике у WordPress 19.10. у Центру за стручно усавршавање Шабац. Два искусна предавача почеће своје излагање у 18.00 часова. Александар Савковић говориће о томе како допринети WP заједници док ће Раде Јекић причати о употреби Docker-a u WordPress-у.

Тим људи задужени за организацију овог догађаја чине Сава Ђурђевић, Илија Гајић, Марко Николић и Милан Павловић. Њихови путеви су се укрстили управо захваљујући WordPress-у који користе у свом раду преко 15 година.

-До идеје за организацију WP предавања и радионица дошли смо управо на једном скупу где је Марко Николић предложио и подстакао нас остале да направимо нешто слично.

Марко Николић, Фото: Приватна архива


Едукације које се тичу развоја сајтова на WP платформи и области које су уско везане за то су главне теме којима намеравају да подстакну друге да се баве овим и сличним пословима.

Илија Гајић, Фото: Приватна архива


–Пре свега, намењено је онима који већ имају знање и искуство јер се то константно може унапређивати. На сваком предавању се може чути нова и корисна информација, чак и ако познајете материју. План је да се предавања обогате и темама из сфере маркетинга, креирања видео садржаја, па тако да се обухвати неколико области од којих више људи може унапредити знања и интересовања.

Милан Павловић, Фото: Приватна архива


Развојем тзв. Page Buildera за WP постоји могућност за креирање сајтова без кодирања, тако да је цела процедура лакша. –Јако су једноставни за рад и интуитивни, тако да је период учења релативно брз. Поред тога, онлајн заједница на званичној Фејсбук страници је спремна да у најкраћем року одговори на сва питања и недоумице.

Сава Ђурђевић, Фото: Приватна архива


-Добар је осећај када некоме помогнете и евентуално утичете на то да напредује у животу или каријери. Желимо да допринесемо заједници која је и нама помогла. Поред саме едукације, стварају се нови контакти и сарадње што је непроцењиво.

Добродошли су сви са добром вољом и жељом за учењем. За више информација о овом и свим наредним догађајима, можете посетити WordPress Шабац фејсбук страницу или инстаграм профил.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa