Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

КУП ВОЈВОДИНЕ

Злато за Лену и Хектора, Александру и Лала

Птредставници КК „Таур“, Средње пољопривредне школе из Шапца имали су запажен наступ на тродневном Купу Војводине одржаном од 13. до 15. октобра у Новом Саду. Првог дана у првој утакмици злато је освојила Лена Кијурина са Хектором, док је другог и трећег дана такмичења исти успех забележила Александра Станојевић са Лалом. Последњег дана такмичења. Огњен Јанковић са Кингом има пролазе основни паркур најтеже утакмице без грешке, али у баражу остају без медаље и завршавају на четвртом месту.

Одличан наступ последњег дана такмичења
На завршном дану такмичења за Куп Војводине представници КК “Таур” су, како наводе из Клуба, имали одличан наступ, али је само Александра Станојевић са Лалом успела да се окити златном медаљом у првој утакмици дана.

Александра Станојевић и Лале, Фото: КК "Таур"


У другој утакмици Касијана Марковић и Залди су прошли паркур без грешке, али у баражу нису успели доћи до медаље, док у трећој утакмици,Јована Арсеновић и Карма такође апсолвирају свој паркур без грешке, али их Јованин пад у баражу зауставља на путу до медаље.

И на крају,у најтежој четвртој утакмици, Огњен Јанковић и Кинг иду без грешке основни паркур, али у баражу остају без медаље на четвртом месту.

Огњен Јанковић и Кинг, Фото: КК "Таур"


-Остаје жал сто ови изузетни наступи наших такмичара нису завршени са још понеком медаљом, али мало нам је данас зафалило спортске среће- поручили су из КК „Таур“.

Други дан, једно злато
Најмлађа такмичарка КК „Таур“ Александра Станојевић са Лалом, освојила је злато у првој утакмици другог дана Куп Војводине, што јој је била осма златна медаља ове сезоне, док је сутра дан узела и девету. У трећој утакмици су наступале Јована Арсеновић са Тајаном и Касијана Марковић са Залдијем.Јована је имала једно рушење и заузела пето место у конкуренцији двадесеттри такмичара, док је Касијана искључена због пада.

У четвртој, најтежој утакмици, другог дана, наступао је Огњен Јанковић са Кингом, имао два рушења али успео да заузме четврто место. Фалило му је мало среће да освоји медаљу у изузетној конкуренцији.

Лена Кијурина и Хектор, Фото: КК "Таур"


Први дан, једно злато
Лена Кијурина са Хектором, освојила је првог дана Купа Војводине у првој утакмици златну медаљу за КК “Таур”. За коњички клуб Средње пољопривредне школе из Шапца у првој утакмици првог дана купа Војводине, наступале су четири најмлађе такмичарке: Лена Кијурина, Кира Ступар, Нина Ненадовић и Александра Симић. Златну медаљу је освојила Лена Кијурина са Хектором, док су остале такмичарке остале без пласмана.

У другој утакмици, првог дана, Огњен Јанковић је са Тадеом без грешке завршио основни паркур и пласирао се у бараж,али у борби за медаље је имао једно рушење и остао без пласмана.
Г.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa