Инфо

23. новембар 2023.23. нов 2023.
Фото: СПС

Фото: СПС

ПРОГЛАШЕНА ЛИСТА СПС НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА

Чиста десетка

Градски одбор Социјалистичке партије Србије предао је потписе подршке локалној листи за изборе који ће се одржати 17. децембра. Листа “Ивица Дачић, премијер Србије“ је проглашена под редним бројем 10.

Фото: СПС


-Безрезервном подршком великог броја грађана Градски одбор Социјалистичке партије поново је потврдио да им људи верују. Искрену жељу да се боримо за социјалну правду, грађанску сигурност и једнакост, својим потписом за учешће на изборима гарантовало је на стотине наших суграђана. Неокаљаног образа, наша партија добила је искрену подршку на градском и сеоском подручју за наступање на предстојећим изборима. Та подршка нас обавезује да се боримо за сваког човека и покажемо да нам је важан! Хвала свима на поверењу и подршци нашој изборној листи. Нема сумње да ћемо добитии и подршку на изборима да заједно учинимо наш град и села лепшим местом, а живот у њима срећније и безбрижније људе.
Познати као људи од речи, испуњаваћемо обећања, а обећаћемо само оно што смо кадри да испунимо, рекао је председник ГО СПС др вет. мед. Никола Милутиновић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa