Инфо

4. јануар 2024.4. јан 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Награде за најбољи видео “Шабац из мог угла”

Креативност Шапчана на делу

Инспирација Шабац за кратке видео формате. На конкурс је пристигло 11 видео формата, а најбољима уручене су новчане награде
Учесницима конкурса “Шабац из мог угла” у Великој сали Културног центра додељене су награде након гласања осмочланог жирија.

Удружење “Артвизија” организовало је такмичење за све креативне Шапчане са жељом да прикажу свој град из другачијег угла кроз кратак видео формат.

На конкурс је пристигло 11 видео формата, а најбољима уручене су новчане награде у вредности од 15.000, 10.000 и 5.000 динара. Новчане награде обезбедила је шабачка компанија „Балкан 2001“, а помоћ у реализацији програма дао је и Културни центар.


Теме су биле слободне, култура, туризам или друштвени живот Шапца, а једини услов је био да трајање видеа не буде дуже од три минута.

- Аутори су на конкурс послали одличне снимке, који промовишу туризам, културу и историју Шапца. Добили смо најлепше видео разгледнице, креативних стваралаца. Наредне године ћемо такође организовати конкурс - каже Сара Којић из Удружења „Артвизија“.

Прво место припало је Милану Сандићу, друго Николи Радојчићу, а треће Петру Симићу. Поред награде стручног жирија, такмичар Милан Сандић освојио је и награду публике. Сликарка Драгица Станковић поклонила је своје уметничко делу, аутору клипа Душку Стефановићу.
М.Ж.Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa