Инфо

4. јануар 2024.4. јан 2024.
За бољу 2024.
ФУДБАЛ: СУ ДЕЛКЕ ФУДБАЛ

За бољу 2024.

Спортско удружење „Делке фудбал“, по свему судећи, постаје путујући колектив који ће имати своју селекцију спремну да наступи на различитим фудбалским ревијама и хуманитарним акцијама где буде позвано.

-Имаћемо своју селекцију за наступе у Србији и иностранству, а позив је отворен за све спортске пријатеље да буду део наше хуманитарне селкције. Делке фудбал има своју мисију и од ње не одустаје. Разочаран сам неким људима које сам сматрао спортским пријатељима из округа, а који су остали по страни – истиче Делић захваливши се на подршци челницима ФС Западне Србије, као и донацији лопти.
Претходне године СУ „Делке фудбал“ није био на буџету Општине. Планови нису остварени, отказано је пет планираних ревија фудбала које су, уз промоцију младих играча и тренера, односно едукацију, требале да имају и хуманитарни карактер. Ипак, истичу у Делке фудбалу, морале су бити отказане без одговора на молбе за коришћење терена. На крају године одобрена је једнократна помоћ Удружењу како би покрила трошкове отказаних догађаја. Иако није било планиране хуманитарне ревије Делке фудбал је уплатио помоћ Драгану Савићу Цвикију за помоћ у лечењу.

-Наду нам је дао нови председник Мачве из Богатића Славко Пековић који познаје наш рад и дао нам је обећање да ће бити подршка докле год је на челу клуба у виду коришћења терена, реквизита. Свака активност је промоција и наше општине где могу гостовати и где су гостовали еминенти стручњаци из региона. Надам се да ћемо потписати уговор о техничкој сарадњи са ФК Мачва Богатић и да ћемо у следећој години организовати бројне догађаје на територији матичне општине. Задовољство ми је да истакнем да смо познатом менаџеру Раши Бебићу и Угљеши Гргуру додели статус почасног члана СУ Делке фудбал за сву подршку и помоћ у раду – додаје Делић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa