Инфо

8. фебруар 2024.8. феб 2024.
В. Матић

В. Матић

РУКОМЕТ: ЕХФ КУП

Потрага за изненађењем

Валур је био најтежи ривал којег су Шапчани могли да добију и Исланђани носе улогу фаворита. Располажу искуснијим тимом, многи их виде и међу фаворитима за пехар, али то може бити и додатни мотив за Металопластику Еликсир.

-Валур је фаворит пре свега због много већег искуства на међународној сцени. У саставу су играчи са искуством Бундеслиге, најјаче на свету, али ми имамо намеру да покушамо да изненадимо. Овај двомеч је велики плус и искуство на међународном нивоу за наше младе рукометаше. Приоритет јесте Супер лига, но нећемо се штедети ни у Европи – рекао је тренер Владан Матић.

Д. Алиловић (фото: РК МП Елискир)


Утакмице против екипе из Рејкјавика представљају значајан корак у каријери, али играње значи играње на победу и потрагу за изненађењем.

-Скандинавци су у питању, биће много трчања, брзог рукомета. Имају неколико искусних асова, светске класе. Немамо притисак, али ни разлог да се унапред предајемо. Наше је да растерећени одиграмо најбоље што можемо – представио је млади Домагој Алиловић.

Први меч је у Рејкјавику, у недељу, 11. фебруара, од 19 часова. Капацитет дворане је 1.800 гледалаца. Меч суде Данци Паг и Тигесен.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa