Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
Гол са  85 метара
БИЛО ЈЕ У ГЛАСУ – 06.04.1989.

Гол са 85 метара

ПРИЛОГ ЗА „ГИНИСА“
Припремајући се за утакмицу са ОФК Београдом, фудбалери шабачког друголигаша Мачве одиграли су у прошлу среду пријатељску утакмицу са Антимоном у Зајачи. Према очекивању победила је Мачва 7:3.

Голове за Шапчане постигли су: Остојић три, Матић два, а Томић и Радосављевић по један, док су стрелци за Антимон били: Степанић, голман Ђукановић (!) и Мишић.

Играло се веома фер и коректно, уз објективно суђење Миљенка Ђурнића из Лознице. Ова пријатељска утакмица посебно ће памтити по другом голу Антимона, кога је на необичан начин постигао голман домаћих Драган Ђукановић. У 23. минуту он је из свог шеснаестерца лопту дегажирао у поље , коју је ветар „захватио“ и донео готово пред ноге голмана Мачве. Лопта је одскочила од земље и поново уз помоћ ветра преварила шабачког голмана и одсела у мрежи.

Био је то гол са 85 метара и заслужује да се нађе у „Гинисовој књизи рекорда“.

*Четири дана касније Мачва је поражена од ОФК Београда 3:1 на Карабурми. Након меча смењен је шеф стручног штаба Борис Маровић, заменио га је Салко Егановић, док је дотадашњи тренер првог тима Небојша Златарић распоређен на место тренера најмлађе селекције, тзв. петлића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa