Инфо

8. јануар 2015.8. јан 2015.
СТОНИ ТЕНИС: ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ШАПЦА

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР „НИКОЛАЈЕВЕ“ ШКОЛЕ

ОШ „Николај Велимировић“ у сарадњи са Спортско-рекреативним клубом „Шабац-08“ и стоно-тениским клубовима „Лав“, „Ас“ и „Партизан“, а под покровитељством Спортског савеза Србије и града Шапца, прошле недеље, 4. јануара, организовала је „Отворено првенство Шапца“ у стоном тенису. Традиционални новогодишњи турнир, шести по реду, окупио је осамдесет учесника у осам категорија на једанаест професионалних столова у сали Економско-трговинске школе.
У категорији до 10 година најбољи су били чланови СТК „Лав“ из Јевремовца који су освојили прва три места. Звездан Грујић био је први, Бојан Џиновић други, док су треће место поделили Вук Николић и Милан Стевановић. Слична ситуација била је и у категорији од 11 до 15 година. Тодор Скелеџија, Јован Јоцков, Никола Церовац из СТК „Лав“ Јевремовац заузели су прво, друго и треће место. Церовцу се придружио по освојеним поенима на трећој позицији и Петар Благојевић из СТК „Радник“ Бијељина.
У категорији од 15 до 19 година редослед је био следећи: 1. Никола Маринковић, СТК „Партизан“ Београд, 2. Милош Маринковић и 3. Милан Манојловић, СТК „АС“ Шабац, 3. Немања Митровић, СТК „Радник“ Бијељина.
Међу сениорима, у категорији од 20 до 29 година, најбољи су били Дарко Цвејић и Ненад Крејаковић из СТК „Ас“ Шабац, док су треће место поделили Ђорђе Белановић, СТК „Прово“ и Саша Савковић, СТК „Радник“ Бијељина.
Ни међу ветеранима није недостајало елана и спортског духа тако да су се у категорији од 50 до 59 година међу најбољима нашао Звонимир Бритка, СТК „Таурунум“ Београд, Дејан Петровић, СТК „Ас“ Шабац, Јожеф Млеков и Љуба Мулић, СТК „Панчево“. Први у категорији шездесет плус био је Светомир Јовановић из СТК „Железничар“ Ваљево, док су друго, треће и четврто место заузели чланови СТК „Партизан“ Шабац Слободан Лазић, Стипе Колић и Радомир Николић.
- Захваљујем се свим учесницима који су поред домаћих такмичара пристигли из Руме, Новог Сада, Лајковца, Ваљева, Београда, Бијељине. Такође се захваљујем колеги Велимиру Јоцићу и тренерима СТК „Лав“, „Ас“ и „Партизан“ Горану Скелеџији, Александру Маринковићу, Радовану Николићу који су помогли у организацији овог турнира који је постао традиционалан. Већ шесту годину у сусрет нам излазе и домаћини и такмичари тако да је овај турнир добио на квалитету. Свој таленат и знање овога пута показали су супер лигаши, добри јуниори и кадети ““ рекао је у име организатора Предраг Брајић, проф. физичког васпитања у ОШ „Николај Велимировић“.
О. Гавриловић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa