Инфо

23. септембар 2010.23. сеп 2010.
ЉУБИЋ: ФК „ПОЛЕТ“: ФК „МАЧВА“ 1:0

КОНТИНУИТЕТ НЕМОЋИ

Још једно бледо издање „Мачве“ на гостовању. Смењен шеф стручног штаба Милинковић.
Љубић, 19. 09. 2010. године. Стадион: ФК „ПОЛЕТ“. Гледалаца: 400. Стрелац: Кнежевић у 36. минуту. Жути картони:: Грујић, Николић, Кувељић, Живковић, Вељовић, (ФК “Полет“), Ристивојевић, Обровац, Мирковић (Мачва). Црвени картон: Радовановић (Мачва) у 87. минуту.
Перић, Радовановић, Пејовић, Ристивојевић, Марковић (Мирковић од 42. минута), Самуровић, Лазић, Перић (Драгићевић од 78. минута), Павловић (Николић од 61. минута), Обровац, Гаврић.
Љубић је практично предграђе Чачка. Стадион ФК “Полета“ смо једва нашли и поред неколико заустављања и распитивања, полазећи од народне мудрости: „Ко пита не скита“. Упућивани од стране Чачана, који изгледа ни сами нису знали где је овај стадион, непогрешиво смо изабрали погрешни пут, са кога нас је вратио симпатични пензионер са кишобраном у руци. Он нас је малом, неприметном уличицом довео да стадиона.
Били смо први гледаоци са купљеном картом на пољани, за кога Фудбалски савез Западне Србије сматра да је стадион. Над тереном се надвила рука крана, која је касније померена, тако да је екипа ТВ АС морала да снима утакмицу са терасе суседне куће. На самом стадиону не постоји ни једна трибина, ни једно седеће место. Заузели смо место у првом реду клубског бифеа чекајући да играчи изађу на терен.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa