23. septembar 2010.23. sep 2010.
LjUBIĆ: FK „POLET“: FK „MAČVA“ 1:0

KONTINUITET NEMOĆI

Još jedno bledo izdanje „Mačve“ na gostovanju. Smenjen šef stručnog štaba Milinković.
Ljubić, 19. 09. 2010. godine. Stadion: FK „POLET“. Gledalaca: 400. Strelac: Knežević u 36. minutu. Žuti kartoni:: Grujić, Nikolić, Kuveljić, Živković, Veljović, (FK “Polet“), Ristivojević, Obrovac, Mirković (Mačva). Crveni karton: Radovanović (Mačva) u 87. minutu.
Perić, Radovanović, Pejović, Ristivojević, Marković (Mirković od 42. minuta), Samurović, Lazić, Perić (Dragićević od 78. minuta), Pavlović (Nikolić od 61. minuta), Obrovac, Gavrić.
Ljubić je praktično predgrađe Čačka. Stadion FK “Poleta“ smo jedva našli i pored nekoliko zaustavljanja i raspitivanja, polazeći od narodne mudrosti: „Ko pita ne skita“. Upućivani od strane Čačana, koji izgleda ni sami nisu znali gde je ovaj stadion, nepogrešivo smo izabrali pogrešni put, sa koga nas je vratio simpatični penzioner sa kišobranom u ruci. On nas je malom, neprimetnom uličicom doveo da stadiona.
Bili smo prvi gledaoci sa kupljenom kartom na poljani, za koga Fudbalski savez Zapadne Srbije smatra da je stadion. Nad terenom se nadvila ruka krana, koja je kasnije pomerena, tako da je ekipa TV AS morala da snima utakmicu sa terase susedne kuće. Na samom stadionu ne postoji ni jedna tribina, ni jedno sedeće mesto. Zauzeli smo mesto u prvom redu klubskog bifea čekajući da igrači izađu na teren.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa