Info

5. oktobar 2017.5. okt 2017.
“MEDICINAR” GOSTUJE ZA VIKEND

BORANKE TEŽAK RIVAL

Meč u Boru svakako će biti mnogo veći izazov ego što su bile utakmice protiv Voždovca i “Juniora”, ali koliko su u redovima šampiona složni po tom pitanju, toliko su i uvereni da imaju najbolji tim koji može da pobedi na svakoj utakmci
Mlada i borbena ekipa beogradskog “Juniora” mogla bi za nekoliko godina biti ozbiljan takmac u Super ligi, ukoliko ostane na okupu, ali u ovom trenutku nije dorasla najboljoj ekipi Srbije. Publika u hali “Zorka” bila je lišena rezultatski neizvesne utakmice, no mogla je videti mlade snage “Medicinara” kojima je trener Saša Bošković dao značajnu minutažu. Novi rutinski bodovi su potvrđeni, a u trećem kolu ekipu čeka mnogo teži zadatak. Mora se na noge ekipi “RTB Bor”.
- Izuzetno nezgodna ekipa, jaka, posebno motivisana na domaćem parketu. Ubedljivo su pobedile Slogu kod kuće i sigurno žele što jači otpor šampionu, ali, možda zvuči nadmeno, no uveren sam da je to činjenica, mi imamo najbolji tim, ne vidim ko bi mogao da nam se suprostavi, u ovom trenutku, te ćemo uvek kao favoriti igrati u domaćim takmičenjima – istakao je trener Saša Bošković.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa