9. novembar 2017.9. nov 2017.
Daniela Lovrin Gavrilović, direktorka JKP
„Vodovod Šabac“

Prioritet bezbednost izvorišta vode

JKP „Vodovod Šabac“ kreće u novu investiciju koja se tiče podizanja nivoa bezbednosti izvorišta vode u integrisani sistem bezbednog vodosnabdevanja.
Prema rečima Daniele Lovrin Gavrilović, direktorke „Vodovoda“, vrednost ove investicije je 17 miliona dinara.
- Radi se o našim sredstvima koje smo planirali za ovu investiciju. Imamo tri izvorišta i želimo da nivo bezbednosti podignemo na najviši stepen. Želimo da pojačamo stepen kontrole pristupa izvorištima i da na taj način sačuvamo i kvalitet naše vode. Objekti na kojima ćemo uvesti integrisani sitem bezbednosti su strateški, ne samo za naš grad, već za celu državu – rekla je Lovrin Gavrilović.
JKP „Vodovod“ nastaviće i dalje da svoje potrošače redovno snabdeva sa najkvalitetnijom pijaćom vodom.
- Pored stepena bezbednosti koji podižemo, da bi sa sigurnošću nastavili da naše potrošače snabdevamo zdravom pijaćom vodom, moramo i redovno da održavamo naš sistem. On fukcioniše bez ikakvih problema, i mi smo spremni za svaku situaciju u predstojećem zimskom periodu – istakla je ona.
Lovrin Gavrilović je dodala i to da je zahvaljujući tehničkom opremljenošću ovog preduzeća, radnici „Vodovoda“ spremni su da u najkraćem roku obave sve popravke i radove u slučaju vanrednih zahteva naših građana.
- Osposobljeni smo i spremni da u svakom trenutku izađemo na teren i spremni smo da rešimo svaki problem u najkraćem mogućem vremenu – zaključila je direktorka „Vodovoda“.
N. K.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa