5. april 2018.5. apr 2018.
MAČVA DANAS DOČEKUJE MLADOST IZ LUČANA

MNOGO VAŽAN MEČ

Utakmicom protiv Lučanaca „Mačva“ se oprašta od regularnog dela Super lige, Pobeda i remi znači da Šapčani u plej aut ulaze sa 16, remi donosi 15, a poraz ostavlja na 14 bodova. Više timova ugroženo
Loša igra u Čačku kažnjena je porazom od, u tom trenutku, „fenjeraša“ i sada Šapčani imaju pritisak u meču sa ekipom iz Lučana, tima sa kojim će svakako igrati bar još jednom ove sezone (moguć je i dvomeč u polufinalu Kupa). Sledi podela u doigravanju. Pobedom regularni deo „Mačva“ će okončati sa 31 bodom (16 u plej autu), bod će značiti da „crveno – crni“ počinju odlučujućih sedam kola sa 15 bodova, a porazom ostaju na 14 poena. Gosti imaju svoju računicu. U utakmicu ulaze sa 35 bodova, remi im garantuje 18 plej aut poena, a pobeda čak 19.
- Ekipa iz Lučana je tim koji već ima evropsko iskustvo, status dugogodišnjeg superligaša, predvdi ih iskusan trener, no svakako da je nama cilj tri boda, bio bi i da smo pobedili u Čačku. Bićemo jači za Matića i Ivića - ističu u Mačvi.
U 30 kolu, u celini planiranom za danas, igraju još: C. Zvezda – Zemun, Napredak – Radnički (Niš), Vojvodina – Rad, Voždovac – Čukarički, Spartak – Radnik, Javor – Bačka, Partizan – Borac. Na tabeli, u zagradi su provizorni bodovi za plej of i plej aut kolo pre kraja. Duel u Šapcu startuje u 17 sati.

D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa