Инфо

5. април 2018.5. апр 2018.
МАЧВА ДАНАС ДОЧЕКУЈЕ МЛАДОСТ ИЗ ЛУЧАНА

МНОГО ВАЖАН МЕЧ

Утакмицом против Лучанаца „Мачва“ се опрашта од регуларног дела Супер лиге, Победа и реми значи да Шапчани у плеј аут улазе са 16, реми доноси 15, а пораз оставља на 14 бодова. Више тимова угрожено
Лоша игра у Чачку кажњена је поразом од, у том тренутку, „фењераша“ и сада Шапчани имају притисак у мечу са екипом из Лучана, тима са којим ће свакако играти бар још једном ове сезоне (могућ је и двомеч у полуфиналу Купа). Следи подела у доигравању. Победом регуларни део „Мачва“ ће окончати са 31 бодом (16 у плеј ауту), бод ће значити да „црвено – црни“ почињу одлучујућих седам кола са 15 бодова, а поразом остају на 14 поена. Гости имају своју рачуницу. У утакмицу улазе са 35 бодова, реми им гарантује 18 плеј аут поена, а победа чак 19.
- Екипа из Лучана је тим који већ има европско искуство, статус дугогодишњег суперлигаша, предвди их искусан тренер, но свакако да је нама циљ три бода, био би и да смо победили у Чачку. Бићемо јачи за Матића и Ивића - истичу у Мачви.
У 30 колу, у целини планираном за данас, играју још: Ц. Звезда – Земун, Напредак – Раднички (Ниш), Војводина – Рад, Вождовац – Чукарички, Спартак – Радник, Јавор – Бачка, Партизан – Борац. На табели, у загради су провизорни бодови за плеј оф и плеј аут коло пре краја. Дуел у Шапцу стартује у 17 сати.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa