14. jun 2018.14. jun 2018.
SELEKTOR O
ŠABAČKIM
VATERPOLISTIMA

VREDNI POŠTOVANjA

Šabac igrao lepo, dopadljivo, efikasno, uspešno. Iza sebe imao podršku bez konkurencije u Srbiji. Klupski vaterpolo baziran na entuzijazmu ljudi
Čestitke vaterpolistima, stručnom štabu i rukovodstvu “Šapca” uputio je i selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić. Osim rezultatskih dostignuća, celokupna atmosfera na utakmicama, u i oko kluba, po rečima proslavljenog vaterpoliste i trenera, nešto je što na najpozitivniji način odudara od drugih vaterpolo klubova.
- Ne samo tim, već i čitav klub beleži konstantan napredak što je mnogo teže od trenutnog uspeha. Plan i program rada je vidljiv i on se oslikava kroz rezultate. Nema takmičenja gde “Šabac” nije ostvario veliki uspeh, od Kupa, preko Regionalne lige, do domaćeg prvenstva. Sve čestitike, a posebno je uživanje videti puni tribine i podršku kakvu “Šabac” ima, to je nešto po čemu se izdvaja od svih drugih ekipa. Svaki sportista voli pune tribine, podršku, a to je ovaj klub pružao ove i prethodnih sezona – ističe Dejan Savić.
Posebno se vaterpolo as osvrnuo na funkcionisanje kluba u organizacionom delu.
-Uvek volim da čestitam ljudima koji rukovode klubom. Nažalost, naš vaterpolo je u takvoj situaciji da zahteva ogroman entuzijazam svih, svakodnevnu i celodnevnu posvećenost kako bi se stvorila baza za uspehe. Sve pohvale svakome ko je i najmanje doprineo uspesima “Šapca” i samo ću poželeti da konstantan napredak traje i narednih sezona – zaključuje selektor.
VELKIĆ REPREZENTATIVAC
Potvrdu kvaliteta šabačke ekipa Dejan Savić dao je i saopštavajući spisak reprezentativaca koji će se pripremati za velika takmičenja ovog leta. Među 23 pozvana igrača je i centar “Šapca” Petar Velkić. Velkić je nekadašnji juniorski reprezentativac, a igrama u Šapcu je zaslužio i poziv za seniorski tim olimpijskih šampiona.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa