10. januar 2019.10. jan 2019.
Za prijatniji boravak
“HUMANO SRCE” PODELILO PAKETIĆE U OPŠTOJ BOLNICI

Za prijatniji boravak

Decu koja su tokom praznika boravila u Opštoj bolnici “Laza K. Lazarević” “Humano srce Šapca” je obradovalo paketićima. Tridesetak paketića je podeljeno na Pedijatriji i Službi otorinolaringologije u ovoj tradicionalnoj akciji koja traje već godinama.
-Nisam očekivao paketiće u bolnici. Ovo je pravo iznenađenje. Inače, sestre su prijatne i zadovoljan sam boravkom ovde. Društvo je dobro i stekao sam i novog druga, rekao je petnaestogodišnji Rastko Vuković, učenik prve godine Medicinske škole “Dr Andra Jovanović”, koji boravi na Dečjem odeljenju.
“Humano srce” i predsednica Upravnog odbora Fondacije Ruža Popović učestvuju u svim humanitarnim akcijama koje su vezane za Opštu bolnicu, a sve u cilju da pacijentima boravak bude što prijatniji.
-“Humano srce” je promoter humanosti i radosti. Sve godine se trudimo da obradujemo decu koja su u danima praznika prinuđena da borave u bolnici, da im učinimo što prijatniji boravak ovde i poželimo da što pre odu kući. Znam da su u sigurnim rukama i sigurna sam da će tako i biti, rekla je Ruža Popović.
Direktor Opšte bolnice dr Slobodan Popović zahvalio se na još jednoj humanoj akciji “Humanom srcu”.
-Deca gde god da su daju radost i ljubav, ali je takođe i traže. Ovde su u specifičnim okolnostima gde im treba dati i više ljubavi i više pažnje. Dodela novogodišnjih paketića je dobra praksa u Opštoj bolnici već duže vreme i verujem da će se nastaviti i ubuduće, rekao je dr Popović.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa