14. mart 2019.14. mar 2019.
SVE VRSTE LEKARSKIH UVERENjA NAJBRŽE I NAJEFIKASNIJE
Prvi put u privatnoj zdravstvenoj ustanovi

SVE VRSTE LEKARSKIH UVERENjA NAJBRŽE I NAJEFIKASNIJE

“Na ovaj način naša ustanova potvrđuje visok nivo profesionalnosti i kvaliteta svojih usluga, a pacijent I njegovo zadovoljstvo se nalaze u centru svih naših interesovanja. Povezali smo preglede, laboratoriju i dobru dijagnostiku, pa naši korisnici dobijaju sve na jednom mestu” kaže Milan Teodorović, direktor “Zdravlja plus”
Nedavno otvoreni prvi privatni dom zdravlja u Šapcu, Dom zdravlja “Zdravlje plus”, je i prva privatna zdravstvena ustanova sa licencom za izdavanje svih vrsta lekarskih uverenja. U ovoj ustanovi najbrže i najefikasnije korisnici mogu dobiti lekarska uverenja za radnike, vozače i nosioce oružja – lovce i radnike na poslovima obezbeđenja.
Ovakav način organizacije pregleda za dobijanje lekarskih uverenja za radnike u velikoj meri olakšava poslodavcima, jer štedi vreme, a, osim toga, i novac, zbog povoljnih cena ovih usluga. Jednake povoljnosti važe i za sve druge kojima su neophodna lekarska uverenja – vozače i nosioce oružja, koji će ovaj posao u Domu zdravlja “Zdravlje plus”, kako navode u ovoj ustanovi, završiti na najbrži, najjednostavniji i najlakši način.
Osim svih pregleda potrebnih za dobijanje lekarskog uverenja korisnicima su dostupni i pregledi lekara specijalista i lekara opšte medicine, bez čekanja i zakazivanja.
“Na ovaj način naša ustanova potvrđuje visok nivo profesionalnosti i kvaliteta svojih usluga, a pacijent I njegovo zadovoljstvo se nalaze u centru svih naših interesovanja. Povezali smo preglede, laboratoriju i dobru dijagnostiku, pa naši korisnici dobijaju sve na jednom mestu” kaže Milan Teodorović, direktor “Zdravlja plus”.
Radno vreme Doma zdravlja “Zdravlje plus”, koji se nalazi u Ulici popa Karana u Šapcu, je od 7 do 21 čas radnim danima, a subotom od 7 do 17 časova, a sve informacije se mogu dobiti na 015/345-555 ili na stranici .

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa