Berza

 • aero 875 ▲ 2,94%
 • epen 13.465 ▼ -3,82%
 • fito 2.801 ▲ 0,04%
 • gfom 359 ▲ 8,79%
 • kopb 5.402 ▲ 1,92%
 • lsta 500 ▼ -0,99%
 • niis 680 ▼ -0,15%
 • ppva 1.800 ▲ 20,81%
 • tgas 11.839 ▲ 2,06%
 • vbse 1.760 ▲ 13,55%
(25. april 2019.)
PSC Vuković Šabac Renoov diler godine

Nagrada kao priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda

"Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da se posle pet godina ponovo nađemo među najvećim svetskim auto kućama i osvojimo po drugi put ovu prestižnu nagradu, koja predstavlja priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda celog našeg tima”, ističe Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće PSC Vuković
Nagrada kao priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda
Auto kuća PSC Vuković Šabac nosilac je priznanja “Diler godine” za 2018. godinu, priznanja koje se dodeljuje za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Reno i Dačia vozila na prestižnom izboru u grupi Reno.
-Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da se posle pet godina ponovo nađemo među najvećim svetskim auto kućama i osvojimo po drugi put ovu prestižnu nagradu, koja predstavlja priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda celog našeg tima, a sve sa željom da kupcima pružimo najkvalitetniju uslugu. Auto kuća PSC Vuković Šabac, kao ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila marke Reno i Dačia u našoj zemlji, nastaviće i u budućnosti da ide u pravcu inovacija i postavlja najviše standarde poslovanja- istakao je ovim povodom Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće PSC Vuković.
Na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj 4. aprila na Nacionalnom stadionu Francuske u Parizu, priznanje šabačkoj firmi uručio je Olivije Murquet, direktor prodaje Grupe Reno, izrazivši zahvalnost predstavnicima PSC Vuković na pruženom doprinosu u promociji Reno i Dačia vozila u Srbiji i regionu.
U svečanom defileu pobednika uz zastave 35 zemalja bila je i zastava Srbije, a PSC Vuković je dostojno reprezentovao našu zemlju i grad.
Takmičenje “Diler godine” je tradicionalno takmičenje u grupi Reno, koje se održava u 35 država. Kriterijumi takmičenja zasnovani su na najvažnijim pokazateljima koji osiguravaju kratkoročno i dugoročno uspešno poslovanje, a auto kuća PSC Vuković iz Šapca našla se u samom vrhu dilera iz Srbije u broju isporučenih vozila, komercijalnom prometu rezervnih delova, kvalitetu u prodaji i postprodaji Reno finansiranja kao i ukupne profitabilnosti.
Auto kuća PSC Vuković je postala deo dilerske mreže Reno-Nisan Srbija 2004. godine. U sastavu auto kuće nalaze se auto saloni za prodaju novih vozila marke Reno i Dačia, servis, mehanika, limarsko-karoserijski servis, kao i agencija za registraciju vozila i tehnički pregled MV Auto.

Najnoviji broj

11. jul 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa