Berza

  • aero 917 ⚫ 0,00%
  • amsopb 660 ▲ 3,77%
  • kmbn 2.412 ▼ -0,94%
  • niis 547 ⚫ 0,00%
  • unpr 750 ⚫ 0,00%
(25. april 2019.)
PSC Vuković Šabac Renoov diler godine

Nagrada kao priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda

"Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da se posle pet godina ponovo nađemo među najvećim svetskim auto kućama i osvojimo po drugi put ovu prestižnu nagradu, koja predstavlja priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda celog našeg tima”, ističe Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće PSC Vuković
Nagrada kao priznanje dugogodišnjeg  zalaganja i truda
Auto kuća PSC Vuković Šabac nosilac je priznanja “Diler godine” za 2018. godinu, priznanja koje se dodeljuje za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Reno i Dačia vozila na prestižnom izboru u grupi Reno.
-Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da se posle pet godina ponovo nađemo među najvećim svetskim auto kućama i osvojimo po drugi put ovu prestižnu nagradu, koja predstavlja priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda celog našeg tima, a sve sa željom da kupcima pružimo najkvalitetniju uslugu. Auto kuća PSC Vuković Šabac, kao ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila marke Reno i Dačia u našoj zemlji, nastaviće i u budućnosti da ide u pravcu inovacija i postavlja najviše standarde poslovanja- istakao je ovim povodom Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće PSC Vuković.
Na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj 4. aprila na Nacionalnom stadionu Francuske u Parizu, priznanje šabačkoj firmi uručio je Olivije Murquet, direktor prodaje Grupe Reno, izrazivši zahvalnost predstavnicima PSC Vuković na pruženom doprinosu u promociji Reno i Dačia vozila u Srbiji i regionu.
U svečanom defileu pobednika uz zastave 35 zemalja bila je i zastava Srbije, a PSC Vuković je dostojno reprezentovao našu zemlju i grad.
Takmičenje “Diler godine” je tradicionalno takmičenje u grupi Reno, koje se održava u 35 država. Kriterijumi takmičenja zasnovani su na najvažnijim pokazateljima koji osiguravaju kratkoročno i dugoročno uspešno poslovanje, a auto kuća PSC Vuković iz Šapca našla se u samom vrhu dilera iz Srbije u broju isporučenih vozila, komercijalnom prometu rezervnih delova, kvalitetu u prodaji i postprodaji Reno finansiranja kao i ukupne profitabilnosti.
Auto kuća PSC Vuković je postala deo dilerske mreže Reno-Nisan Srbija 2004. godine. U sastavu auto kuće nalaze se auto saloni za prodaju novih vozila marke Reno i Dačia, servis, mehanika, limarsko-karoserijski servis, kao i agencija za registraciju vozila i tehnički pregled MV Auto.

Najnoviji broj

6. avgust 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa