13. jun 2019.13. jun 2019.
Saopštenje JP Infrastruktura
i JKP Toplana

Povodom greški na računima

Zbog novog informacionog sistema, kojim se obračunavaju računi, došlo je do greške koju ne možemo da opravdamo ni na koji način. Neki građani Šapca su dobili račune na kojima nije evidentirana njihova uplata u maju. Izvinjavam se svim Šapčanima i napominjem da su napravljeni novi obračuni. Kamate se neće računati, a nove obračune, tačne iznose dugovanja, dobiće uz sledeći račun. Kao direktor Toplane preuzimam na sebe odgovornost i tvrdim da je greška slučajno nastala i da nije bilo nikave loše namere, istakao je Slobodan Jerotić, direktor JKP „Toplana Šabac“.
Violeta Šestić, direktorka JP „Infrastruktura“ Šabac, uputila je izvinjenje u ime preduzeća na čijem je čelu.
-Jedan broj računa koji su dobili naši sugrađani ne pokazuje stvarno stanje njihovih zaduženja. Pozivam sve građane koji smatraju da iznos zaduženja koji se nalazi na njihovim računima nije ispravan i ne odgovara stvarnom stanju, da dođu u prostorije JP Infrastruktura, obavestila je Violeta Šestić.
Neusaglašenosti na računima građani mogu prijaviti na broj: 015/344-099 ili putem mejl adrese: info@infrastrukturasabac.co.rs
Takođe, sugrađani se o stanju računa mogu informisati i u JP „Infrastruktura“ Šabac, svakog radnog dana, u periodu 7 do 15 sati.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa