20. jun 2019.20. jun 2019.
Investiciona sezona
Asfaltiranje puteva u Ševaricama

Investiciona sezona

Asfaltiranje seoskih ulica počelo kako je i obećano, te će ulice u mačvanskim i pocerskim selima konačno imati nov asfalt. Radovi na rekonstrukciji dva lokaona puta u Ševaricama od kojih jedna vodi ka Uzveću, a drugi prema Čevrntiji, odnosno prema Sremskoj Mitrovici, protekle nedelje su privedeni kraju. Prema rečima gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića ovo će biti duga građevinska sezona, ali će na kraju nje sve što je bilo u lošem stanju poprimiti bolji izgled.
-Obećali smo da ćemo ravnomerno raditi i ulice u gradu i puteve na selu, što sada i ispunjavamo. Nakon asfaltiranja u Ševaricama, počećemo sa radovima u Drenovacu, nakon čega će na red doći Mačvanski Pričinović pa Štitar. Posle toga počinjemo sa radovima u Pocerini, istakao je Zelenović i zahvalio se meštanima na strpljenju.
-Niko neće biti zaboravljen, a svaki put koji je u planu biće urađen. Sve sugestije građana su dobrodošle, stoga pozivam meštane mačvanskih sela da se uključe, baš kao što i meštani pocerskih sela treba da kažu ono što misle da je važno. To je jedini način da izgradimo zajednicu kakvu mislimo da treba. Novca ima dovoljno. Iako nam država duguje 30 miliona evra, nastavljamo radove prema ritmu koji je ustanovljen. Imamo velike investicije i u gradu, počela je rekonstrukcija sportskih, školskih i kulturnih objekata. Ovo je investiciona sezona u kojoj će biti preko 10 miliona evra uloženo u naš grad, rekao je Zelenović.
Zamenik predsednika saveta Mesne zajednice „Ševarice“ Nenad Tomić naglasio je da je ovo početak realizacije petogodišnjeg plana u sklopu kog će se sve ozbiljnije narušeno popraviti i renovirati. Takođe, kako kaže meštani su napravili spisak prioriteta, tačnije onih ulica koje koristi najveći broj građana po kom se rekonstrukcija obavlja.
Asfaltirani putevi u Ševaricama dugački su po 300 metara, a vrednost istih je oko 6 miliona dinara. Izvođač radova je građevinsko preduzeće „Jugokop“.

K.J.Đ

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa