16. januar 2020.16. jan 2020.
Psihološka podrška
CENTAR ZA VANTELESNU OPLODNjU

Psihološka podrška

Centar za vantelesnu oplodnju koji je osnovala “Nije svejedno” fondacija kompanije Nectar, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, Udruženjem Šansa za roditeljstvo i Centrom za mentalno zdravlje, počinje sa prvim aktivnostima pružanja podrške parovima i pojedincima u borbi za potomstvo.

Svakog ponedeljka, od 9 do 15 časova, u prostorijama Centra u zgradi Beograđanke, u Beogradu, Masarikova 5, u okviru Centra za vantelesnu oplodnju, zainteresovanima će biti omogućena besplatna psihološka podrška, odnosno besplatno individualno psihološko savetovanje.

- Nije nam svejedno što je tema nataliteta u Srbiji toliko dugo aktuelna. Zbog toga se već nekoliko godina kao porodična kompanija trudimo da na različite načine pomognemo i stvorimo uslove da se što veći broj naših građana ostvari u ulozi roditelja. Sa našim partnerima u projektu želimo da pomognemo svima da dobiju neophodne informacije, stručnu lekarsku i psihološku podršku u borbi za potomstvo“, istakla je povodom početka besplatne psihološke podrške u okviru rada Centra - Ana Radun, upraviteljka „Nije svejedno“ fondacije.

Stručnjaci iz oblasti lečenja steriliteta, kao i mnogobrojna istraživanja, pokazali su da je uloga psihologa veoma važna u lečenju neplodnosti. Suočavanje sa ovim problemom jedno je od najstresnijih iskustava sa kojima se parovi susreću, svejedno da li prolaze kroz proces vantelesne oplodnje ponovo ili se sa ovom procedurom susreću prvi put.
Pozivamo sve zainteresovane građane da zakažu svoj besplatan termin za savetovanje sa psihologom pozivanjem besplatnog nacionalnog info broja 0800 333 030.
N. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa