8. oktobar 2020.8. okt 2020.
“BMV klub” predstavio Šabac
ODRŽANA AUTO MOTO BERZA U NOVOM SADU

“BMV klub” predstavio Šabac

Manifestaciju, koja je trajala od 2. do 4. oktobra, organizovao je Savez vozača Vojvodine. Tokom tri dana posetioci su mogli da vide sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme, izložbu old tajmera, modifikovanih vozila, berzu maketa i igračaka automobila, kao i predstavljanje klubova i udruženja
Ove godine, zbog epidemije, odložene su sve najznačajnije manifestacije i sajmovi kako kod nas tako i u svetu. Ljubitelji automobila su novosti o četvorotočkašima mogli da prate samo na ekranima, dok su svi skupovi bili zabranjeni. Ništa bolje nije bilo ni obožavaocima motora, jer se ni najveći broj moto skupova nije održao. Zbog toga su i jedni i drugi sa velikom radošću dočekali vest da se će Auto moto berza u Novom Sadu održati.
Manifestaciju, koja je trajala od 2. do 4. oktobra, organizovao je Savez vozača Vojvodine. Tokom tri dana posetioci su mogli da vide sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme, izložbu old tajmera, modifikovanih vozila, berzu maketa i igračaka automobila, kao i predstavljanje klubova i udruženja.
Šabac i Mačvanski okrug predstavljao je „BMV klub“ Šabac. Njihov odlazak u Novi Sad pomogla je Turistička organizacija Grada Šapca koja je obezbedila promotivni materijal o gradu, koji je deljen posetiocima i info pult.

-Auto moto berza je manifestacija koja nema dugu tradiciju. Ovo je druga godina da se održava, a mi na njoj učestvujemo prvi put. Ipak, veliki broj dobrih izlagača doprinosi njenom kvalitetu. Više od 50 izlagača predstavilo se sa više od 2.000 vozila. Naš klub je izložio ukupno 18 automobila, tri u master sali i 15 napolju. Pored toga izneli smo pred posetioce i brojne pehare koje smo osvajali, kaže Miloš Petrović, predsednik „BMV kluba“ Šabac.



Uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, posetilaca je bilo solidnom broju. Šapčani su zadovoljni svojim predstavljanjem i interesovanjem gostiju za njihov štand.

-Mi tamo nismo predstavljali samo svoj klub nego i grad Šabac. Privukli smo veliku pažnju, a svakom ko se zaustavio kod našeg štanda potrudili smo se da dočaramo i šta je to najzanimljivije u Šapcu i koje su manifestacije koje treba posetiti, navodi Radmilo Đerić, potpredsednik „BMV kluba“.
Šapčani su od organizatora dobili poziv da sledeće godine dođu u većem broju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa