26. novembar 2020.26. nov 2020.
Priznanja i nagrade za najbolje

Priznanja i nagrade za najbolje

Na 28. Republičkom takmičenju iz solfeđa, teorije muzike i muzičkih oblika, održanom u novembru u organizaciji Udruženja muzičkih i baletskih pedagoga Srbije, učenici Muzičke škole “Mihailo Vukdragović” iz Šapca su i pored visokih zahteva u različitim kategorijama postigli izuzetan uspeh, osvojivši trinaest nagrada. Uprkos teškim uslovima rada zbog epidemije, pripreme za takmičenje su protekle uz veliku angažovanost i kreativnost nastavnika, što je kod učenika podstaklo veću motivaciju i želju za radom i napredovanjem.
Prvonagrađene učenice srednje škole su Irina Brodić, Andrea Dragićević, Andrea Mišić i Jelena Stanković, kao i učenici osnovne škole Mihajlo Spasić, Pavle Vasić, Andrea Savić, Zoran Vujanić, Nikola Jevtić i Strahinja Jovanović.
Drugu nagradu su dobili Bogdan Marković i Nikola Lukić, a treću nagradu Teodor Tomić.
Najviše zasluga za ovakav uspeh učenika imaju profesori koji su ih pripremali, a to su Nada Zidarić, Gordana Jovičić, Irena Nikačević, Jasmina Atanacković i Marina Radinović.
Nadamo se da će nas učenici Muzičke škole obradovati svojim uspesima u narednom periodu i na brojnim takmičenja koja predstoje.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa