14. januar 2021.14. jan 2021.
Duboka zabrinutost zbog situacije u  Gerontološkom  centru
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Duboka zabrinutost zbog situacije u Gerontološkom centru

Gradski odbor Zajedno za Srbiju- Šabac izražava duboku zabrinutost za trenutnu situaciju povodom žarišta korona virusa u Gerontološkom centru i javno apeluje na što hitniju pomoć i preduzimanje svih potrebnih mera kako bi se što pre sprečilo dalje širenje virusa kod ostalih korisnika Georontološkog centra i medicinskog osoblja i time sprečile nesagledive posledice po zdravlje istih.

Zahtevamo pravovremeno i tačno informisanje o daljem razvoju situacije. Moramo uzeti u obzir da su naši najstariji sugrađani već deset meseci u izolaciji u tom centru i da su njihove porodice već dovoljno zabrinute. Dužnost i obaveza je da imaju prave informacije o njihovom zdravstvenom stanju.

Zdravlje mora biti prioritet, moramo biti solidarni u borbi protiv ove pošasti. Još jednom apelujemo na nadležne institucije da se ponašaju odgovorno i da sve svoje kapacitete usmere ka što bržem rešavanju trenutne katastrofalne situacije u našem Gerontološkom centru. Gradski odbor ZZS stoji na raspolaganju u skladu sa svojim raspoloživim kapacitetima.


INFORMATIVNA SLUŽBA GO ZAJEDNO ZA SRBIJU ŠABAC

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa