21. januar 2021.21. jan 2021.
FUDBAL: REPREZENTACIJA SRBIJE

Gordić i Birmančević na spisku

Iako je Mačva na začelju tabele na polovini Super lige, jedan od najbolje ocenjenih golmana je Miloš Gordić, čuvar mreže Šapčana na pozajmici iz Crvene Zvezde. Kao nagradu za dobre partije, usledio je poziv u reprezentaciju sastavljenu od igrača iz domaće lige, koja će odmeriti snage sa Dominikanskom republikom i SAD, na mini turneji Sjedinjenim državama. Reprezentaciju će predvoditi Ilija Stolica.

Prva prilika za debi mladog čuvara mreže biće duel protiv Dominikanske republike u ponedeljak, 25. januara, dok je SAD rival šest dana kasnije. Među pozvanim golmanima su još Đođe Petrović (Čukarički) i Aleksandar Popović (Partizan). Gordić i Petrović su standardni u svojim ekipama. Miloš je branio u svim duelima, osim protiv Crvene Zvezde, gde mu statust pozajmljenog igrača to nije dozvolio. Mladi golman Partizana u 13 mečeva stajao je na golu svog tima.

Još jedan Šapčanin je među pozvanima, danas igrač Čukaričkog Veljko Birmančević koji na listi strelaca „brđana“ zauzima prvu poziciju, zajedno sa još dvojicom saigrača.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa