3. jun 2021.3. jun 2021.
najbolji strelac: v. vorkapić

najbolji strelac: v. vorkapić

RUKOMET: SUPER LIGA PLEJ OF

Treće mesto na kraju

Na kraju Prvenstva Srbije, Metaloplastika je osvojila treću poziciju. Kao i prvi, tako i drugi deo plej ofa okončala je sa dva poraza i svoje mesto u SEHA ligi je prepustila Partizanu. U Novom Sadu je mogla do iznenađenja, ali još jedanput je iskustvo Novog Sada presudilo. Dominantna Vojvodina je završila domaće takmičenje sa, u zbiru 23 pobede i jednim remijem u 24 runde, a sa Kup takmičenjem, 26 pobeda i jednim remijem. Partizan je drugi, slede Metaloplastika i Železničar.

Vojvodina – M’plastika 35:33 (16:15)
Slana Bara. Bez gledalca. Sudije: Stojković (Niš) i Nikolić (Leskovac). Sedmerci: Vojvodina 1(1), MP 6 (4). Isključenja: Vojvodina 5, MP 4.
VOJVODINA: Kovačević, Milić, Mirković, Pribak 2, Vukovljak, Verkić 1, Miljković, Milenković 10, Podunavac, Arsenić, Rađenović, Ratković 2, Stanković 1, Nikolić 9, Šotić 8, Babić 2.
METALOPLASTIKA: Dodić, Vorkapić 12 (3), Jevtić, Srdanović 3 (1), Mirković, Milovanović, Bomaštar (6 odbrana), Antonijević, Ivanić 4, Radisavljević, Đukić 1, Mitrović 1, Babić 7, Brajović 5, Došen.


Sticaj okolnosti je takav da sezona jedino nije okončana za Metaloplastiku. Očekuje je dvomeč sa Vardarom u osmini finala SEHA lige, termin još nije poznat. Vojvodina je u ovom takmičenju još ranije eliminisana od Tatrana..

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa