24. jun 2021.24. jun 2021.
Nova vrteška na igralištu
RADOST ZA MALIŠANE U MIŠARSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI

Nova vrteška na igralištu

Uz već postojeći tobogan, ljuljaške i klackalice, mališani sada imaju i vrtešku, komplet za penjanje i balansiranje. Time je omogućena dodatna zabava i poboljšani su uslovi za zdrav i nesmetan razvoj 55 učenika od prvog do četvrtog razreda i 25 predškolaca koji pohađaju školu u selu Mišar
U dvorištu Osnovne škole „Jevrem Obrenović“ zahvaljujući kompaniji „LUKOIL SRBIJA“ i uz podršku predstavnika Mesne zajednice „Mišar“ otvoreno je igralište za decu. Uz već postojeći tobogan, ljuljaške i klackalice, mališani sada imaju i vrtešku, komplet za penjanje i balansiranje. Time je omogućena dodatna zabava i poboljšani su uslovi za zdrav i nesmetan razvoj 55 učenika od prvog do četvrtog razreda i 25 predškolaca koji pohađaju školu u selu Mišar.



VD direktora škole Jasmina Bogojević zahvalila se na ovom humanom gestu i predstavnici kompanije direktorki za personal Ani Janković uručila prigodan poklon - likovni rad učenice Sare Bajić. Posebnim programom učenici i njihove učiteljice toplo su se zahvalili predstavnicima kompanije „LUKOIL SRBIJA“ na donaciji sprava i pomoći u realizaciji projekta proširenja dečjeg igrališta. Predstavnici lokalne zajednice su se takođe zahvalili kompaniji i izrazili spremnost da i oni nastave da daju podršku u poboljšanju uslova školovanja đaka iz seoske sredine. Najradosniji momenat je bio kada su deca dobila dozvolu da se nesmetano raduju i igraju na novootvorenom igralištu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa