13. oktobar 2022.13. okt 2022.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

KK Taur:

Bez plasmana za Trofej Beograda, jedno zlato u Amater tour-u

Ekipa KK Taur završila je takmičenje drugog dana turnira za Trofej Beograda, dok su prvog dana takmičenja osvojene dve medalje.

U nedelju je Ognjen Janković sa Kingom imao dva rušenja odnosno osam kaznenih poena, a Kasijana Marković sa Šarliz tri greške, odnosno dvanaest kaznenih poena.

U predutakmici Amater tour parkur je bez greške apsolvirala Darija Džigurski sa Lalom i osvojila zlatnu medalju. U istoj utakmici nastupala je i Kasijana Marković sa Zaldijem kome je ovo prvi nastup u karijeri i utakmicu su završili sa jednim rušenjem

Srebro u utakmici za Mali trofej Beograda ide u Šabac.

Foto: KK "Taur"


Prvog dana turnira Taurovci su takmičenje završili sa dve osvojene medalje.

-Prvo je u uvodnoj utakmici Amater tour, Lena Kijurina sa Lalom osvojila zlatnu medalju. A nakon toga smo svim snagama napali Mali trofej Beograda sa ukupno pet takmičara.

Najbolje je odjahala Sofija Arsenović i sa Tajanom osvojila drugo mesto i srebrnu medalju, odjahavši bez greške u parkuru.

Ognjen Janković sa Tadeom je bio peti, Kasijana Marković sa Smajlingom jedanaesta, a Jovana Arsenović sa Karmom je isključena zbog pada. U ovoj utakmici je učestvovalo tridesetak takmičara- ističu u KK “Taur”.
KK "Taur"

Najnoviji broj

2. februar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa