29. decembar 2022.29. dec 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD PODELIO PAKETIĆE DECI IZ OSETLjIVIH GRUPA

Duh solidarnosti i dobre volje

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, odlukom o pravima i uslugama socijalne zaštite grada Šapca prošle godine obezbeđeno je pravo na pomoć osetljivim grupama stanovništva. Ove godine je izvojeno 1.094.400 dinara
U Sokolskom domu Centar za socijalni rad (CSR) podelio je proteklog petka četristo novogodišnjih paketića deci iz osetljivih grupa stanovništva.

- Cilj obezbeđivanja prava na novogodišnje paketiće doprinosi pravičnosti i jednakim mogućnostima za decu iz osetljivih društvenih grupa.

Budžetom za 2023. godinu grad Šabac predvideo je 321 milion dinara za realizaciju šest prava za 11 usluga iz oblasti socijalne zaštite


Na ovaj način gradimo duh solidarnosti i pokazujemo dobar primer komunikacije između ustanova i organizacija u lokalnoj zajednici, istakla je Biljana Mrkonjić, direktorka CSR.

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, odlukom o pravima i uslugama socijalne zaštite grada Šapca prošle godine obezbeđeno je pravo na pomoć osetljivim grupama stanovništva. Ove godine je izvojeno 1.094.400 dinara.

Foto: Glas Podrinja


- Svi se trudimo da u ovom periodu godine obradujemo naše najmlađe i želja nam je da svaki mališan u našem gradu oseti radost novogodišnjih i božićnih praznika. Centar za socijalni rad podelio je paketiće deci iz materijalno ugroženih porodica, onoj koja su pod starateljskom zaštitom i deci koja se nalaze u otvorenoj zaštiti. Današnja akcija je pokazatelj dobre saradnje Grada i CSR, naglasila je Jelena Milošević, član Gradskog veća.

Novogodišnju atmosferu u Sokolani dočarao je „Teatar Vožd“ .
M.F.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa